XT4

Zcela nové šasi

T4 obsahuje zcela nové šasi speciálně navržené pro všechny podmínky na trati. Nové 2.2mm šasi je vyrobeno na CNC strojích z prémiového uhlíkového materiálu a poskytuje maximum trakce na tratích s malým gripem zatímco zachovává stabilitu a přirozené reakce za vyššího gripu.
Rozšířeny byly rozložení váhy a rovnováha. Díky zvýšení kapacity a váhy LiPo baterií a díky těžší elektronice ke zvládnutí zvýšeného výkonu moderních střídavých systémů bylo šasi navrhnuto, aby váha k pohybu byla co možná nejblíže k ose šasi za účelem zachování rovnováhy .

Navíc, otvory na přidělání bulkheadů byly zúženy o 6mm k co největšímu zúžení které bylo možné kvůli zvýšení trakce a lepší stabilitě.

Přední a zadní části byly strategicky předělané ke zvýšení trakce a maximální zatáčení.

Šasi je ultra úzké, 94mm široké a obsahuje předvrtané pozice pro závaží, uhlíkový chránič motoru a držák LiPo baterie.

Zcela nový TopDeck

Nový topdeck by přepracován pro nové úzké bulkheady. Zadní část topdecku byla speciálně navržena k získání více maximální trakce a zatáčení v nájezdu do zatáčky. Topdeck je vyroben z prémiového 2.0 mm uhlíku. Přídavný napínák řemenu je možné přidělat na topdeck.

Zcela nové ultra nízko profilové (SLP) tlumiče

Tlumiče na T4 byly kompletně znovu vyvinuté. Všechno je nové a jsou vyrobeny z hliníku.

Nové SLP tlumiče byly vyvinuty ke snížení těžiště auta aby se zlepšila stabilita.

S novými SLP tlumiči zůstává T4 plošší , jednodušší na řízení v šikanách a odolnější vůči rolování auta,  a povolují průjezdy zatáček ve vyšších rychlostech



SLP tlumiče se vyznačují novými membránami, novou vrchní převlečnou maticí, novými písty a novými kompozitovými díly.

Tlumiče také obsahují nové membrány a pěnové vložky pro hladší operace s tlumiči.

Pístní tyče byly speciálně tvrzené k zajištění dlouhého života a maximální pevnosti.
K přizpůsobení novým super nízko profilovým (SLP) tlumičům byly vyvinuty a vyrobeny zcela nové písty tlumičů.

Set pístů obsahuje 3 a 4 otvorové písty průměrem 1.0, 1.1, a 1.2mm. Písty jsou lisované pomocí speciálních metod a kompozitů k zajištění extrémní kruhovitosti, přičemž si udržují maximální tuhost a trvanlivost.
Nové super nízko profilové tlumiče jsou skoro o 8mm kratší v porovnání s tlumiči na T3.

Těla tlumičů jsou vyrobena na CNC strojích z prémiového 7075 T6 hliníku a tvrzené pro zajištění maximální životnosti.

Tlumiče se skládají z kratšího těla, ale s větším průměrem k zajištění stejného objemu oleje jako na předchozích, delších T3 tlumičích.





Obě oka na tlumiči mají účelně zvětšený průměr, aby vznikla vůle poté co se nacvakne kulový čep. Tato axialní vůle v tlumičích má za následek zvýšení celkové trakce podvozku.

Zcela nové pružiny tlumičů(4S)

Zcela nové 4S pružiny byly speciálně navrženy pro doplnění SLP tlumičů a jsou o 5mm kratší než původní XRAY pružiny.

T4 přichází vybavená C2.7 lineárními pružinami vpředu k poskytnutí maximální stability a zatáčení a C2.3-2.6 progresivními pružinami vzadu pro maximální trakci a rychlost v zatáčkách.

Hlavní výhodou progresivních pružin je že se v nájezdu do zatáčky chovají jako C2.3 pružiny pro poskytnutí maximální trakce. V ten stejný moment,kdy začne šasi rolovat, začnou pružiny progresivně zvyšovat svoji tuhost dokud nepracují jako C2.6 pružiny, což umožňuje modelu udržet si svoji rychlost v zatáčce.

4S pružiny jsou , jako ostatní XRAY pružiny, manuálně měřeny, vybírány a spojovány do páru k zaručení přesně stejné délky a tlumící charakteristiky.

Zcela nové držáky tlumičů

K maximalizaci účinku nových SLP tlumičů byly přední i zadní držák tlumičů kompletně předesignované a snížené o 15mm ke snížení těžiště jak jen to bylo možné. Vyrobené z prémiového 3.0mm uhlíku jsou držáky tlumičů menší, lehčí, kompaktnější a po důrazném testování na závodech vyladěné ke zvýšení zatáčení pod plynem.

Zcela nové hliníkové bulkheady.

Pro přizpůsobení ultra nízkému designu platformy T4 a kvůli centralizovanému umístění váhy byly všechny bulkheady kompletně předělány.

Ty nejmenší a nejlehčí bulkheady které jsme kdy vyrobili jsou umístěny blíže k ose šasi pro poskytnutí maximální trakce, stability a rovnováhy.

Všechny bulkheady jsou vyrobeny na CNC strojích z prémiového Swiss 7075 T6 hliníku a byly navrženy pro poskytnutí co nejlehčí, ale co nejpevnější a nejodolnější konstrukci.
Všechny 4 různé bulkheady mají nyní shodný design, aby se snížily nároky na náhradní díly a zvýšila kompatibilita dílů. Pravý a levý bulkhead řemenice také sdílí shodný design a jsou navzájem zaměnitelné .

Bulkheady jsou eloxovány do výrazné oranžové barvy (Poznámka: barva se může mezi produkty mírně lišit). Legendární XRAY pozornost k detailům je patrná na všech precisně sražených hranách.

Zcela nový držák motoru

Nový držák motoru byl izolovaný od bulkheadu středové řemenice aby byl eliminován nechtěný tweak.

Držák motoru je přidělán k bulkheadu dvěma šrouby a k šasi pomocí M3

Díky unikátnímu designu byl držák motoru posunut o 3mm blíže k ose šasi což zvyšuje stabilitu a vylepšuje rovnováhu auta.

Držák motoru je vyroben na CNC strojích z prémiového Swiss 7075 T6 hliníku.

Zcela nové vrchní příčníky

Ke shodnutí se s novými super úzkými bulkheady byly také přepracovány vrchní příčníky. Se třemi různými pozicemi roll centru je nastavení roll centru šasi rychlé a jednoduché.

Výška příčníků byla snížena o 2mm v porovnání s předchozí platformou , to přidává další flexibilitu v oblasti nastavení roll centru pomocí přidávání nebo odebírání podložek pod kulovými čepy.

Aby byla zachována osvědčená geometrie roll centru byly pozice roll centru vysunuty směrem ven k vykompenzování užších bulkheadů.

Zcela nové držáky ložisek

Nastavitelné excentrické držáky ložisek byly také optimalizovány aby seděly novým , užším bulkheadům. Stejně jako u předchozích XRAY podvozků obsahují oba, přední i zadní integrovaný systém pro nastavení napětí řemenů pomocí excentrických držáků bez nutnosti napínáku řemenu

Zcela nové držáky zavěšení

Přední a zadní držák zavěšení jsou vyrobeny na CNC strojích z prémiového Swiss 7075 T6 hliníku a jsou zcela nezávislé na bulkheadech a přidělané přímo k šasi, to zvyšuje trakci a dělá auto jednodušší na řízení.

Zcela nové zesílené zadní nižší držáky zavěšení jsou přidělány přímo k šasi pomocí dvou šroubů pro extremní sílu a jsou posunuty o 0.75mm ke středu pro zajištění užší zadní nápravy a poskytnutí více zatáčení v nájezdu do zatáčky. Držáky mají integrovanou sbíhavost.





















Přední jednodílný držák zavěšení byl optimalizovaný pro snadnější přístup k systému řízení a nastavení Ackermannu.

Zcela nový centrální držák serva

Nový centrální držák serva vynalezený a vyvinutý firmou XRAY je nyní standardem na T4.

Tento nový styl uchycení dovoluje přidělání serva bez kontaktu serva a šasi. Tento systém byl vyvinut pro eliminaci tweaku a celkové trakce.


Hlavní držák ze Swiss 7075 T6 hliníku je umístěn podél osy šasi pro perfektně vyváženou charakteristiku krutu šasi a drží servo nad hlavním platem

Zcela nové plato řízení

Pro získání více zatáčení zlepšení změn směru auta bylo optimalizováno plato řízení pro posunutí spojení páky řízení a plata do absolutního středu systému dvoupákového řízení a je vyrobeno na CNC strojích z prémiového Swiss 7075 T6 hliníku.

Plato řízení také funguje jako mechanická zábrana řízení, limitující úhel řízení na 25 stupňů pro jemnou odezvu řízení a udržení maximální rychlosti zatáčení.

Nový servo saver

Populární XRAY servo saver byl vylepšen a optimalizován pro T4. Pro zjednodušení nastavení páky řízení byly přidány pozice pro uchycení na servosaveru. Servo saver se skládá ze 4 pružinek které dělají servo saver dostatečně silný pro poskytnutí precisního zatáčen,které závodníci vyžadují, zatímco je dostatečně flexibilní pro ochranu serva při těžších nehodách. Servo saver má zaměnitelná pouzdra s tisícihranem pro nejpopulárnější serva.

Zcela nové stabilizátory

Pro přizpůsobení novým užším předním a zadním bulkheadům byly navrženy zvela nové stabilizátory. Přední 1.4mm a zadní 1.2mm stabilizátor jsou součástí balení a je dostupná celá řada různých tuhostí stabilizátorů pro doladění nastavení.

Pro snadné rozpoznání tuhostí mají stabilizátory laserem vypálené proužky (pro identifikaci tuhosti stabilizátoru) pro jednoduché a okamžité rozpoznání tuhosti.

Stabilizátory jsou přidělány pomocí kompozitových držáků na předních a zadních bulkheadech a k integrovaným držákům na ramenech. Umístění držáků zadního stabilizátoru bylo na T4 optimalizováno a nyní je v horizontální pozici pro snadnější přístup.

Zcela nové zadní bloky

Pro vylepšení stability a zvýšení rychlosti zatáčení jsou zahrnuty na T4 zadní ´H´(tvrdé)bloky.

Zadní bloky se vyznačují 0°odklonem pro zvýšení stability a předcházení změnám na geometrii zadní nápravy při těžších nehodách. Jsou zde dvě různé pozice uchycení roll centru a více pozic roll centru lze získat pomocí přidávání nebo odebírání podložek mezi blokem a kulovým čepem spojovačky.

Zadní bloky mají malá,ale robustní 5x10x4 ložiska pro minimalizování neodpružené váhy.

Zadní bloky jsou dostupné ve dvou materiálových formulacích,které byly speciálně namíchané pro speciální závodní podmínky. Dostupné v tvrdosti ´H´(tvrdá,součástí balení) a ´M´(volitelná).

1-otvorové bloky byly vyvinuty jako volitelný tuningový díl jako doplněk standardním 2-otvorovým blokům pro traťe s vyšší trakcí, kde je vyžadované vyšší rolování auta.

Tyto 1-otvorové poskytují další možnost oproti standardním 2-otvorovým, kdy venkovní otvor neroluje dostatečně a vnitřní roluje až moc.

50mm zadní poloosy

T4 se vyznačuje 50mm dlouhými odlehčenými poloosami vyrobenými z prémiového Swiss 7075 T6 hliníku, teplotně upravované a černě barvené pro stylový vzhled. Poloosy jsou navrženy pro použití na zadní nápravě.

Zcela nový nárazník

Pro zlepšení osazení karoserie,tak jako pro snížení těžiště byl navrhnut zcela nový nárazník, který je o 1/3 nižší a lehčí a je vyroben z vysoce odolné odlehčené pěny.

Nižší přední kompozitový nárazník a horní výztuha nárazníku jsou lisované z tuhého kompozitového materiálu, aby odolal těžkým nárazům.

Volitelný tužší pěnový nárazník (#301225), tak jako spodní kompozitový nárazník pro absorbování nárazů (#301203) jsou dostupné jako tuningové díly.

XRAY planetový diferenciál

T4 planetový diferenciál zvyšuje zatáčení pod plynem, které je potřeba skoro na všech typech tratí a je ideální jak pro koberec, tak pro asfalt.

Diferenciál obsahuje kompozitové tělo a řemenici. Převody diferenciálu jsou vyrobené z tuhého, precisně lisovaného kompozitového materiálu v kombinaci s lehkými hliníkovými unašeči dělají diferenciál lehčí a super jemný.



Další klíčovou výhodou planetového diferenciálu je že je bezúdržbový. Když je diferenciál správně postaven není potřeba se o něj po velmi dlouhou dobu starat..není potřeba často měnit olej a žádné unikání oleje díky vynikajícímu těsnění.

XRAY pevná osa

Rotující hmota je jednou z nejvýznamnějších vlivů na výkon závodního RC auta. T4 se vyznačuje unikátní lehkou XRAY Přední pevnou osou.

Přední pevná osa má velmi pevnou a ultra lehkou strukturu které bylo dosaženo odlitím celé pevné osy z kompozitového materiálu vyvinutého firmou XRAY.

Unašeče jsou plně vyměnitelné, to umožňuje velmi jednoduché a pohodlné opravy, spojení s poloosami – odstraněny bývalá ,céčka,- umožňuje přímy převod výkonu do poloos a eliminuje vůli mezi poloosami a unašeči, to zprecisňuje řízení a zlepšuje celkové zatáčení.

Hnací ústrojí

Ultra efektivní a osvědčené hnací ústrojí bylo přeneseno z platformy T3. Převodový poměr je vhodný pro současn, vysoce výkonné střídavé motory (pro stock i modified) a LiPo baterie. Přední pevná osa i zadní planetový diferenciál se vyznačují řemenicemi 38T a středová řemenice 20T pro efektivní vnitřní převod 1.9.

Integrovaný systém pro nastavení napětí řemenu

Jako na předchozích XRAY autech obsahují přední i zadní bulkheady integrovaný systém pro nastavení napětí řemenu skrze nastavitelná excentrická pouzdra ložisek odstraňující potřebu pro samostatný napínák řemenu. Tato nová pouzdra byla navržena aby seděla novým super úzkým pozicím bulkheadů, zatímco vám dovoluje použít vaše stávající diferenciály a osy. Všechna kuličková ložiska jsou uložena v kompozitových držácích pro redukci tření a zlepšení efektivity hnacího ústrojí.

Nastavitelná výška diferenciálu

Oba, přední i zadní, bulkheady obsahují nezávislé nastavení výšky diferenciálu. Pomocí otáčení excentrickými držáky ložisek lze změnit výšku diferenciálu o 1mm. Volitelné excentrické držáky s offsetem 2mm jsou dostupné a lze jejich pomocí změnit výšku diferenciálu o 2mm.

Vycentrovaná středová řemenice

Převodové kolo a pastorek byly k absolutní středové ose šasi pro optimalizaci umístění poárního momentu setrvačnosti a zajištění optimální rovnováhy komponent hnacího ústrojí.

Hliníková středová osa

Hliníková středová osa je strategicky vyrobena na CNC strojích pro minimalizaci rotující hmoty bez nutnosti kompromisů na pevnosti nebo integritě.

Dutá středová osa je perfektně oblá s nulovým vyosením , eliminující vibrace hnacího ústrojí a produkující positivní rovnováhu.

Kompozitové řemenice přesně sedí středové ose.

Prémiová kuličková ložiska

Kompletní set vysoko rychlostních ložisek s modrým těsněním je použit skrz naskrz hnacím ústrojím pro zajištění maximální efektivity. Všechna ložiska jsou odmaštěna a naolejována Aero Shell® Fluid 12 olejem maximálně jemný chod a dlouhou životnost. Ložiska použita v předních blocích zatáčení a v zadních blocích byla speciálně vybraná pro snížení neodpružené váhy apro maximální efekt hancího ústrojí.

Kevlarové® řemeny

Koncept dvouřemenového 4WD hnacího ústrojí poskytuje maximální efektivitu a nejvyšší výkon použitím zesílených Kevlarových® řemenů pro ultra vysokou výdrž.

Úzké (3mm) přední a zadní řemeny byly speciálně zúženy pro minimální tloušťku a flexibilitu.

Přední poloosy z HUDY Spring Steel™ oceli.

T4 přední poloosy (CVDs)jsou exklusivně vyrobeny ze speciální světoznáme, super tajné, firmou HUDY vyvinuté Spring Steel™ oceli. Tyto poloosy jsou světově nejtenčí a nejodolnější poloosy používané v elektrických cestovních autech.
Poloosy jsou strategicky odlehčené pro garanci co nejnižší možné váhy bez kompromisů v oblasti pevnosti,nebo odolnosti. Tyto speciálně odlehčené pollosy mohou být vyrobeny pouze z HUDY Spring Steel™ oceli, která byla vyvinuta pro extrémní závodní podmínky. Poloosy byly dodatečně ručně broušeny pro maximální preciznost a pro poskytnutí co nejplynulejšímu přenosu výkonu

Super lehké hnací osy

Pro redukování rotující hmoty se T4 vyznačuje hnacími osami, které mají vnější průměr speciálně broušený pro odstranění materiálu, zatímco si zachovaly stejnou pevnost díky HUDY Spring Steel™ oceli. Tyto odlehčené hnací osy mají sníženou rotující hmotu až o 35% v porovnání s obvyklými hnacími osami.

Držáky zavěšení

T4 používá stejné chytré držáky zavěšení jako platforma T3. Hliníkové vložky v kompozitových držácích zavěšení garantují že se geometrie a setup nezmění a bude zachována i po těžkých nehodách.

Jsou zde 3 různé kompozitové držáky zavěšení, které umožňují jednoduché nastavení roll centru. Standardní držák zavěšení má 0mm roll center, zatímco dva excentrické držáky zvedají nebo snižují roll center o 0.75mm

Nezávislé držáky na T4 umožňují ještě precisnější nastavení roll centeru. Držáky zavěšení- které jsou na nezávislých bulkheadech- můžou být vypodložkovány směrem ven od bulkheadů (použitím 0.1-0.5mm podložek) pro precisní pozici roll centeru.

Chytrá XRAY geometrie používá podložky různých tloušťek mezi bulkheadem a držákem zavěšení pro umožnění rychlého a snadného nastavení zadní sbíhavosti. Nicméně můžete jednoduše odstranit podložky pro zúžení zavěšení a přidat offsetové unášeče kol pro zpětné získání šířky auta.

Osvědčená geometrie zavěšení

Od úzkých ramen přes mrňavé přední a zadní bloky zavěšení po malé a robustní bloky zatáčení, každá část zavěšení byla speciálně navržena pro charakteristiky závodění za všech podmínek.

V průběhu let úspěšně získal a využil široké zkušenosti v oblasti geometrie zavěšení a XRAY vyvinutou tuhou technologii zavěšení ,která byla využívána při navrhování při navrhování dílů zavěšení. Ultra lehké díly zavěšení jsou lisované ze speciálního kompozitového materiálu, který dělá díly velmi lehké a odolné, aby vydržely závodění na vysoké úrovni.

Platforma T4 se vyznačuje optimalizovanými díly zavěšení přenesenými z platformy T3. Ramena mají jedinou optimalizovanou polohu pro uchycení tlumičů a integrované držáky stabilizátorů. Zadní ramena se vyznačují třemi různými pozicemi pro uchycení zadního stabilizátoru pro ultra jemné doladění nastavení stabilizátoru.

C-huby

C-huby na T4 jsou také přeneseny z platformy T3 a vyznačují se většími výřezy pro rychlejší a snadnější montáž/demontáž CVD poloos.

Veškerá montáž CVD poloos může být jednoduše provedena přes C-hub bez nutnosti demontáže. Velké výřezy předcházejí kolizi CVD poloosy s C-hubem ve vážných nehodách a jsou optimalizovány pro použití s volitelnými ECS poloosami.

C-huby jsou dostupné ve standardních caster úhlech (2°,4°,6°) a také ve dvou různých tvrdostech, které jsou optimalizovány pro různé závodní podmínky.

Bloky zatáčení

Oba malé a houževnaté bloky zatáčení se vyznačují dvěma pozicemi Ackermmannu. Přední bloky zatáčení také mají malá,ale robustní 5x10 ložiska pro minimalizaci neodpružené váhy.

Bloky zatáčení jsou dostupné ve dvou různých tvrdostech , které jsou optimalizovány pro různé závodní podmínky.

Dvoupákový systém řízení

Dvoupákový systém řízení je podpořen 6-ti kuličkovými ložisky a je postaven na hliníkových stojanech. Ackermmann je jednoduše nastavitelný pomocí přidávání, nebo odebírání mezi platem řízení a spojovačkou.

Nový systém zatáčení se vyznačuje sníženým uchycením spojovaček řízení což lépe vede auto do zatáčky. Řízení je jednoduše nastavitelné pomocí přidávání podložek mezi bloky zatáčení a spojovačky řízení.

Přední nižší držáky zavěšení byly optimalizovány pro snadnější přístup ze předu auta pro rychlé a jednoduché nastavení Ackermmannu.

Hliníkové unašeče kol

Ultra lehké unašeče kol jsou vyrobeny na CNC strojích z černého 7075 T6 hliníku. Tyto unašeče jsou speciálně vyrobeny pro redukování rotující hmoty, zatímco zajišťují rovnoměrné umístění. Dostupné volitelné offsety(-0.75, +0.75, +1.0mm).

Hliníkové spojovačky

Hliníkové nastavitelné spojovačky použité na T4 jsou vyrobené na CNC strojích ze 7075 T6 materiálu ve stylové černé barvě. Tyto spojovačky jsou použity na zadních i předních blocích, tak jako na spojovačkách řízení. Hliníkové spojovačky jsou lehčí než ocelové a snižují celkovou váhu auta.

Držáky karoserie

Robustní 6mm tlusté držáky karoserie jsou vyrobeny ze speciálního kompozitového materiálu, který poskytuje maximální pevnost, ale jsou dostatečně flexibilní pro snížení poškození držáků karoserie při těžkých nehodách, nebo při překlopení auta. Podpěry karoserie jsou zaobleny pro lepší osazení karoserie a pro lepší podporu karoserie.

Pro maximální nastavení a tuning nabízí XRAY volitelné posty karoserie s různou výškou, které umožňují různé nastavení výšky karoserie vzadu a vpředu o +1mm nebo +2mm.

Držáky baterie

Chytré držáky baterie jsou speciálně navržené pro LiPo baterie a jsou zesílené proti těžším nárazům. Držáky baterie předchází posunu baterie během jízdy, nebo při nárazu.

Možnosti nastavení

Rozsáhlá a působivá řada možností nastavení zahrnuje: caster, odklon, sbíhavost, anti-dive, anti-squat, světlá výška, propady ramen, rozchod kol, dolní a horní roll centr, pozice roll centru, roll centr zatáčení, rozvor, Ackermmann, volitelné nastavení napětí řemenu, nastavitelné tlumiče, nastavitelný planetový diferenciál a nastavitelný přední XRAY Multi-Diff™.

Rovnováha šasi

Design šasi se zaměřuje na vyvážené rozložení váhy a přenos váhy. Šasi se vyznačuje předvrtanými dírami pro přídavné závaží pro optimální rovnováhu auta. Otvory v ose šasi jsou předvrtány pro jednoduché vybalancování pomocí HUDY jehlanů pro vyvážení auta (#107880).

Grafitová vazelína

T4 obsahuje prémiovou HUDY grafitovou vazelínu, která je vysoce výkonná pomocí pokrokové technologie polotekutého mazadla, které zahrnuje vysokotlaké přísady a jemně rozptýlený grafit pro udržení mazacího filmu. Primárně je zamýšlena pro mazání rotujících částí a pro třením opotřebovávané součásti. Navíc pro poskytnutí vynikajících mazacích vlastností, je formulována pro extrémní přilnavost za extrémních podmínek. Vazelína snižuje opotřebení dílu a zvyšuje jejich životnost.

XRAY set-up kniha

T4 si zachovává titul nejnastavitelnějšího elektrického cestovního auta na světě. Zda jste závodní fanatik, nebo klubový jezdec můžete velice jednoduše nastavit T4, aby seděla vašemu jízdnímu stylu, trati na které jezdíte a všem podmínkám na ni. T4 se vyznačuje nejprodávanější XRAY set-up knihou s více jak 50ti stránkami nabitými vysoce kvalitními obrázky a jednoduše čtivými vysvětleními setupu. Zda jste závodní nováček, nebo zkušený pilot můžete se jednoduše naučit setup tipy a triky a zlepšit vaše nastavovací schopnosti pomocí tipů vylepšení závodní výkonnosti s vaší T4. T4 setup kniha je dostupná ke stažení exklusivně na www.hudy.net.

XRAY návod k použití

Xray návod k použití se stal průmyslovým standardem, jednoduše nejlepším manuálem, který kdy můžete k RC modelu dostat. Zda je to váš první model, nebo jste již zkušeným závodníkem, všechny instrukce sou přímočaré a jednoduché na pochopení. Barevní návod k použití obsahuje velké 3D ilustrace, které ukazují všechny detaily montáže v té nejjednodušší možné cestě.

XRAY VIP péče o zákazníka

Vlastnění XRY modelu je zkušenost sama o sobě. Ne jenom že budete vlastnit nejprémiovější luxusní model cestovního modelu auta na světě, ale zároveň se stanete členem rodiny vlastníků modelů XRAY s přímou podporou a servisem od XRAY továrny. Xray vám přináší tu nejaktualizovanější stránku o RC modelech na světě s denními závodními novinkami nejnovějšími produkty vývoje. Pokud máte jakékoli otázky, problémy, nebo komentáře, tak se můžete zeptat XRAY teamu podpory, nebo týmového jezdce na XRAY fóru. Také můžete nahrát vlastní setupy, nebo stáhnout nějaký z tisíců různých setupů dostupných z celého světa na exklusivní, světově největší XRAY virtuální setup databázi. A to je pouze začátek VIP péče, kterou získáváte připojením se k Teamu XRAY.
Pokračovat a dozvědět se více o technických parametrech >>>