European Championship winning XRAY X12 European Championship winning XRAY X12

European Championship winning XRAY X12
from Alexander Hagberg

Ona “minyatür Fortmula 1” demek en doğru ifade olabilir. Kumandalı araba yarışlarının ıspatlanmış doruk noktasıdır. Dünyanın en iyi 1/12 pan-araçlarını kullanan yarışmacılar mili saniyeler bazında birbirlerinden ayrılmaktadır. Diğer model araçlara gore çok daha basit tasarımlara sahip olsa da detaydaki ilgisi daha fazla olmalıdır. Xray’in küçük, çevik ve süper hızlı aracı kazananlar halkası için geliştrilmiştir.

Tecrübesiz bir göz için XRAY X12 ilk bakışta basit ve geleneksel bir tasarıma sahiptir, ancak detayların incelenmesinde harika mühendislik parlamaktadır. Takımımızın benzersiz tecrübe ve yaratıcılığı, X12 pan-araçlarında mükemmeliyeti yakalamıştır. Stratejik-planlanmış geliştirme programı, aracın daha kolay kullanımını, üstünde çalışmasını ve ayarlanmasını sağladı.

MARTIN HUDY
XRAY TASARıMCıSı

MARTIN HUDY MARTIN HUDY

Fabrika sürücülerinin direkt geri bildirimlerine ek olarak , dünyanın her yerinden gelen müsteri geri dönüşleri XRAY fabrikasının konsepti gerçeğe dönüştürmesine sağladı. Bizim XRAY de yaptığımız en iyi iş te bu.

X12 dünyanın en komplike CAD yazılımları ile tasarlanmış ve dünyanın en iyi makinelerinde, en kaliteli malzeme ile üretildi. Bütün parçalar amacına uygun tasarlandı ve Xray tarafından üretildi. Bu sayede bütün parçalar uyumludur ve mükemmel bir şekilde çalışmaktadır.

Çok komplike tasarımların bulunduğu bir dünyada X12 kutudan çıktığı anda en iyi performansı gösteren tek araçtır.

Görün. Hissedin. Kullanın.

MARTIN HUDY
XRAY TASARıMCıSı

MARTIN HUDY MARTIN HUDY

Avrupa Şampiyonu

Üst Üste

Yarışmaya başladığımdan beri XRAY ile birlikteyim, Bütün XRAY takımı- Ar&Ge, yarıs takımı, destek ekibi, herkes- ürünlerin devamlı gelişimi, en iyi performans ve dünyadaki en iyi desteği verebilmek için kararlıdır. Bir çok Junior Avrupa şampiyonlukları kazandım ve XRAY de bir çok Avrupa Şampiyonluğunu başka sınıflarda kazandı ama bu sene XRAY 1/12 sınıfında Avrupanın Zirvesine hakederek oturdu. XRAY’e bana olan inanç ve desteklerinden olayı teşekkür ederim, böyle bir başarıyı takımıma kazandırmaktan dolayı çok mutluyum.

ALEXANDER HAGBERG
2014 & 2015 AVRUPA ŞAMPIYONU

ALEXANDER HAGBERG ALEXANDER HAGBERG

Avrupa Şampiyonu

Üst Üste

Yarışmaya başladığımdan beri XRAY ile birlikteyim, Bütün XRAY takımı- Ar&Ge, yarıs takımı, destek ekibi, herkes- ürünlerin devamlı gelişimi, en iyi performans ve dünyadaki en iyi desteği verebilmek için kararlıdır. Bir çok Junior Avrupa şampiyonlukları kazandım ve XRAY de bir çok Avrupa Şampiyonluğunu başka sınıflarda kazandı ama bu sene XRAY 1/12 sınıfında Avrupanın Zirvesine hakederek oturdu. XRAY’e bana olan inanç ve desteklerinden olayı teşekkür ederim, böyle bir başarıyı takımıma kazandırmaktan dolayı çok mutluyum.

ALEXANDER HAGBERG
2014 & 2015 AVRUPA ŞAMPIYONU

ALEXANDER HAGBERG ALEXANDER HAGBERG

Kazanma Mirası.

Xray takımı dünyadaki uluslararası & ulusal yarışlar üzerinde şampiyonluk izi bırakmaya devam etmektedir. Xray takımı, çok yakın zamanda bir daha Avrupa ve Amerika şampiyonluğunu başarı listesine eklemiştir, bu liste düzinecelerce uluşal şampiyonluk, ABD ulusal şampiyonluk ve bir çok meşhur yarışta, IIC, Snowbirds…. , birden fazla şampiyonluk mevcuttur. Dünyanın en başarılı yarış takımının bir parçası olun!

Winning Heritage Winning Heritage

XRAY X12 Platform.

XRAY efsanevi tasarım, işçilik ve material kalitesi yanında en küçük detaya bile ilgi gösteren mükemmelliyetçi anlayışa ilaveten kullanışlı ve ayarlanması kolay araç geliştirme düşünceleri. Eşsiz HUDY Yay Çeliği™’den başlayarak, dünyanın en güçlü 7075 T6 İsviçre alüminyumu, XRAY’in kendine has sır kompozit karışımları ve en üst kalite grafit materyaller…X12 üzerindeki herşey özel ve en üst kalite. Avrupanın en kaliteli malzemelerinden XRAY’in mühendislik sanatı ve Alman, İtalyan ve İsviçre CNC makineleri ile birleşti X12 en son karışım…

XRAY X12 Platform XRAY X12 Platform

“Eşsiz HUDY Yay Çeliği’den, dünyanın en güçlü 7075 T6 İsviçre alüminyumu, XRAY’e ait sır kompozit karışımlar, seçkin derece grafit malzemeye…. Hepsi X12’ye özel ve seçkin. Avrupa hammaddeleri ile XRAY mühendislik artistlerinin Alman, İtalan ve İsviçre CNC makineleri ile yaratıldı. X12 dünyanın en iyilerinin karışımı.”

XRAY X12 XRAY X12

Yeni 2016

  • Yeni Şase
  • Yeni Şase esnekliği
  • Yeni optimize Pod bağlantı pozisyonları
  • Yeni arka pod plakası
  • Yeni ayarlanabilr servo sistemi
  • Yeni kayar servo montajı
  • Yeni ağırlık merkezi ayarı
  • Yeni merkez süspansiyon pozisyon ayarı
  • Yeni arka diff yuvası
  • Yeni arka diff yuvası kapakları
  • Yeni arka salıncak sisteminnin ultra alçak ağırlık merkezi
  • Yeni daha hafif arka diff yuvası desteği
  • Yeni ayarlanabilri arka yukseklik
  • Yeni yukseklik ayarı şimleri
XRAY X12 XRAY X12

Şasi.

  • Yeni şasi yeni ayarlanabilir servo ayağı için elden geçirildi. Şasinin önündeki kesikler değiştrilerek şasi esnekliğinin artırılması, dolayısı ile daha fazla tutunması sağlandı. Şasinin arkası daha fazla pod link pozisyonlarına sahiptir, bu sayede aracın stabilitesi artmaktadır. Ek olarak şasi kompozit pil tutucuları için deliklere hahiptir bu sayede pilin lokasyon ayarlamasından sonra kaymalar engellenmektedir.
  • Özel üretilmiş 2.5mm yüksek kaliteli grafit malzeme, halı ve asfalt yarışlara uygun olarak CNC de üretilmiştir. X12 hem içerde hem dışarda yada asfalt ve halıda kullanım için uygundur.
  • Şasi aracın omurgasıdır. arka pod süspansiyon sisteminin şasi linkleri ile bağlantısı gibi bütün kalan bileşenler ona bağlanmaktadır.
Şasi Şasi

Pod plaka.

Tüm arka süspansiyon, şasiden bağımsız hareket etmektedir, ve seçkin kalite grafit pod plakasına monte edilmiştir. Yeni pod plakasının tasarımı yeni alüminyum arka diff yuvası ile çalışacak şekildedir. Ayrıca arka pod link bağlantıları daha fazla stabilite için daha geniştir.

Pod Plate Pod Plate

Servo Ayağı.

Yeni eşsiz ve yaratıcı tamamı ayarlanabilir servo ayağı, servo pozisyonunun kolay ayarlanabilmesini sağlamaktadır. Servo bağımsız ayaklara ön üst plaka üzerindeki oluklara takılmaktadır. Servonuzun ölçülerine göre, servonun şasenin ortasına göre ayarlanması kolaylıkla yapılabilmektedir. Servonun oryantasyonunu değiştirerek aracın ağırlık dengesini ayarlayabilirsiniz.

Kayar servo şasiye temas etmeketedir, bu sayede istenmeyen burkulmayı elimine eder ve her türlü servoyu şasinin ortasına ayarlayabilirsiniz. Akılcı ve kolay.

Opsiyonel servo pozisyonu elektironiklerin ağırlığına göre değişebilir. Araç sağ tarafa doğru daha ağır ise, sol tarafa servo poziysonu yada tam tersi kullanılabilinir.

Servo Ayağı Servo Ayağı Servo Ayağı Servo Ayağı

Merkez Amörtisör Pozisyon Ayarı.

Yeni eşsiz ve yaratıcı merkez amörtisör pozisyonları; ön üst grafit üzerindeki farklı pozisyonların kullanılarak amötisör pozisyonunu ve uzunluğunun ayarlanmasını sağlar Daha uzun yada kısa amörtisör kullanarak, aracın direksiyon karakteri değiştirilebilinir.

Merkez Amörtisör Pozisyon Ayarı Merkez Amörtisör Pozisyon Ayarı Merkez Amörtisör Pozisyon Ayarı Merkez Amörtisör Pozisyon Ayarı Merkez Amörtisör Pozisyon Ayarı Merkez Amörtisör Pozisyon Ayarı Merkez Amörtisör Pozisyon Ayarı Merkez Amörtisör Pozisyon Ayarı

Arka Salıncak.

Arka salıncakta bariz değişiklikler ve geliştimeler yapıldı. Yeni pod plakası, diff yuvaları, üst kapaklar, alü diff desteği, arka pod linkleri ve yükseklik değiştirme yöntemi bunlara dahil. Geleneksel arka pod pivot-top bağlantıları ile ayarlanmaktadır, aşırı kolay kurulum ve ayar imkanı ayrıca çok verimli ve yüksek kapasitede yarış performansı sunar.

Arka Salıncak Arka Salıncak

Alü Diff Yuvaları.

Yeni eşsiz arka alü diff yuvaları ve üst kapakları arka süspansiyon sisteminin ultra-düşük ağırlık merkezine sahip olmasını sağlamıştır. Küçük arka diff yuvaları ve kapakları belirgin bir şekilde daha küçük ve hafiftir. CNC-işlenmiş premium extra sert 7075 T6 İsviçre alüminyumu şık görüntü ve uzun ömür için siyah kaplanmıştır.

Arka alü diff yuvası desteği ayrıca yeni yuvalara uyacak şekilde güncellendi.

Alü Diff Yuvaları Alü Diff Yuvaları

Arka Yükseklik.

Yeni alü diff yuvaları hızlı&kolay yükseklik ayarı imkanıs sunar. Arka yükseklik ayarı için aracı parçalamaya gerek yoktur. Dahili yükseklik şimleri bulkhad ve üst kapakların arasına takılarak işlem yapılabilinir. Akılcı & kolay.

Arka Yükseklik Arka Yükseklik

Ön Salıncak.

Ön Salıncak

Güçlü, basit, yeni tasarlanmış ön salıncak güçlü, hafif ve özel geliştirilmiş kompozit materyalden yapılmıştır.Kaster ayarları 2.5°, 5.0° veya 7.5° eksantrik burçlar ile mümkündür. Küçük ama HUDY Yay Çeliği üst top bağlantıları, düzgün ve bağımsız çalışmaır bunun yanında alt top bağlantıları ön süspaniyonun daha seri çalışmasını sağlamaktadır. Pul ve klipsler ile hızlı ve kolay ayarlanabilir ön kaster, araç genişliği, yuvarlanma merkezi ve sürüş yüksekliği aracın özellikleri arasındadır.

Direksiyon Blok

Direksiyon Blok.

Direksiyon blokundaki fazla oynama kaldırılarak, direksiyon tepkimesi iyileştirildi.

Kingpimler

Kingpimler.

Süper düz, sertleştirilmiş sert çelik king pimler ön süspansiyonların temelidir.

Jant Aksları

Jant Aksları.

Ultra-hassas jant aksları CNC-işlenmiş seçkin HUDY Yay Çeliğinden™ üretilmiştir, ek olarak sertleştirilmişler ve elle tornalanarak hassas uyum sağlanmıştır.

Ayarlanabilir Gerdirmeler

Ayarlanabilir Gerdirmeler.

Ön üst 3mm ayarlanabilir Hudy Yay Çeliği™ kamber gerdirmeleri hafif olmasına rağmen sert darbelere karşı dayanıklıdır. Direksiyon bağlantıları ayarlanabilir 4mm gerdirmeler, hafif alüminyumdan üretilmiştir.

Ön Salıncak Ön Salıncak

Tepkili Kaster.

Tepkili kaster eksantrik burçlar vasıtası ile 2.5°, 5.0° veya 7.5° kolaylıkla ayarlanabilmektedir, tepkili caster sistemi viraj girişi ve çıkışında aracın önünde kaster değişiminin oluşmasını sağlamaktadır.

Tepkili Kaster Tepkili Kaster Tepkili Kaster Tepkili Kaster Tepkili Kaster Tepkili Kaster

Genişlik Ayarı.

Ön alt salıncak sistemi, akıllı eksantrik alüminyum ekler kolay ve hızlı bir şekilde pistin koşullarına gore genişlik ayarının yapılmasını mümkün kıldı. Opsiyonel 0,5mm ve 1,0mm eksantrikler daha dar yada daha geniş bir kullanım sunar.

Genişlik Ayarı Genişlik Ayarı

Sürüş Yüksekliği Şimleri.

Ön süspansiyonlar yükseklik ayarı için şim kullanmaktadır. Hızlı, hassas ve sallantısız yükseklik ayarılarının farklı pistlere göre değişmesi sağlanmaktadır. Mevcut olan 0,2-0,4 ve 0,6mm şim seti ile yükseklik ayarları en hassas şekilde yapılabilinir.

Sürüş Yüksekliği Şimleri Sürüş Yüksekliği Şimleri

Üst Kol Pozisyon Ayar Şimleri.

Üst kol şimleri, üst kolu alt salıncakdan daha uzağa takmayı sağlamaktadır bu sayede daha az kamber kazanımı elde edilir ve daha kolay kullanım sağlanır. Daha fazla şim direksiyon kabiliyetini azaltır ve daha az hassasiyet verir.

Üst Kol Pozisyon Ayar Şimleri Üst Kol Pozisyon Ayar Şimleri

Bump Direksiyon Şimleri.

3mm şimler direksiyon blokuna takılmak üzere sette dahildir. Bu sayede yüksek tutunmalı zeminlerde daha kolay kullanım sağlanmaktadır.

Bump Direksiyon Şimleri Bump Direksiyon Şimleri

Seçkin Kompozit Parçalar.

Bütün kompozit parçalar XRAY e ait özel geliştirilmiş kompozit karışımlardan yapılmıştır. Bu sayede süspansiyon sisteminde yeterli esneklik garantiye alınmış ama darbelere karşı yeterince dayanıklıdır.

Seçkin Kompozit Parçalar Seçkin Kompozit Parçalar

Top Başlı Vidalar.

Hassas, HUDY Yay çeliğinden™ üretilen üst top başlı vida bağlantılar ve kompozit alt top başlı bağlantılar, ön salıncakların seri ve hassas hareketini sağlamaktadır.

Top Başlı Vidalar Top Başlı Vidalar

Ayarlanabilir Ackermann.

Kolay ayarlanabilir Ackermann pozisyonları servo ve servo tutucuları arasına eklenecek/çıkartılacak pullar vasıtası ile yapılır. Kompozit pullar kit ile gelmekte ve üç farklı ölçüde mevcuttur 3x6x1, 3x6x2, 3x6x3. Ackermann, çok önemlidir, aracın direksiyon kabiliyeti etkilemektedir.

Ayarlanabilir Ackermann Ayarlanabilir Ackermann

Servo Koruyucu.

Küçük ama dayanıklı servo koruyucu servoyu darbelerden korumaktadır. Kolay Ackermann ayarları top başlı vidalar altına konacak pullarla yapılabilmektedir.

Servo Koruyucu Servo Koruyucu

Mikro Süspansiyon.

XRAY mikro süspansiyonlar büyük ağbeylerinin tasarımlarından ölçeklendirilmiştir, tamamı ayarlanabilir süspansiyonlar, dayanıklılık için ekstra sertleştirilmiş alüminyum süspansiyon haznesine sahiptir. Hassas ayarlanabilirliği sayesinde yayın sertliği kolaylıkla değiştirilebilinir. Küçük, ince süspansiyon memranı seri yaylanma karakteri ve akıntıları engelleyen süper yumuşak süspansiyon contası süper seri çalışma imkanı sunar. Ultra-hassas bitirilmiş süspansiyon şaftı ve hassas kalıplanmış kompozit piston yağ akışkanlığını optimum seviyede yapar ve seri süspansiyon hareketini sağlar. Akılcı süspaniyon yapısı hızlı ve kolay bir şekilde uzunluk ayarlarının yapılmasını (arka pod sarkma) sağlar.

Süspansiyon adaptörü.

Süspansiyon adaptörü hızlı ve kolay bir şekilde süspansiyon pozisyonunun ayarlanmasını sağlar. Adaptörü kullanarak süspansiyonu öne itebilir, çıkardığınız zaman arkaya itebilirsiniz.

Pistondaki delikler 2 den 1 e azaltılmıştır bu sayede gaz halinde direksiyon hakimiyeti artırılmıştır.

Mikro Süspansiyon Mikro Süspansiyon

Merkezi Amörtisör Montajı.

Orta süspansiyon montajı X12 de tamamı ile yeniden tasarlandı. Bütün platform mutlak merkeza kaydırıldı. Güclü merkezi monte edilmiş süspansiyon burkulmayı engellemekte ve yan stabiliteyi geliştirmektedir.

Merkezi Amörtisör Montajı Merkezi Amörtisör Montajı

Ağırlık Dengesi.

Şasi tasarımının bir parçası olarak ağırlk gengesi X12 platforumunda yeniden tasarlandı ve iyileştirildi.

Ağırlık Dengesi Ağırlık Dengesi

Pil Yerleşimi.

Pilin yerleşimi aracın ağırlık dene ayarlarında çok etkilidri. Farklı pistlerde anlık ve rahat ağırlık denge ayarı sağlayabilmek için pil yataydan dikeye döndürülebilinir. Akıllıca ve kolay. Yeni eşsiz bir özellik ve sistem.

Pil Yerleşimi Pil Yerleşimi

Kompozit Pil Tutacakları.

Kompozit pil tutacakları, çizgi şeklindeki yerleşim düzeninde, pil hareketini engellemektedir.

Kompozit Pil Tutacakları Kompozit Pil Tutacakları

Arka Bağlantı Desteği.

Grafit arka bağlantı desteği yan tüpleri, yan yayları ve kep kulelerini tutmaktadır ayrıca pil için destek görevi görür.

Arka Bağlantı Desteği Arka Bağlantı Desteği

Yan Tüpler.

Yatay yaylanma yan tüpleri ultra- seri yaylanma sunmaktadır. Bu aracın kullanımını kolaylaştırırken araç üstünde çalışmayı da kolaylaştırmaktadır. Dış alüminyum tüp ve iç Delrin ® tüp ultra-seri çalışmayı sağlamaktadır.

Yan Tüpler Yan Tüpler

Pod üst plaka ve POD bağlantısı.

Üst plakanın Arka POD bağlantısı bir delik içermektedir, opsiyonel yan süspansiyonlar takılabilinir. Yan süspansiyonları kullanmak düşük tutunmalı zeminlerde daha fazla tutuş sağlayacaktır.

Pod üst plaka ve POD bağlantısı Pod üst plaka ve POD bağlantısı

Kompozit Üst ve Alt Pivot Destek.

Kompozit üst ve alt pivot destek, pivot topun 0,5mm daha indirilebilmesine yani aracın yuvarlanma merkezinin alçaltımasını sağlamıştır. Düşük yuvarlanma merkezli araç daha fazla arka tutuş verir ayrıca aracın arkasını dengeler.

Pod Pivot Ball.

Pivot top ufaltılarak ağırlıktan tasarruf edildi ki bu 1/12 araçlar için çok önemlidir. Pivot top iç yuvası sağlanarak somun kullanımına gerek kalmamıştır. Buda ağırlık tasarrufu ve daha pod a fazla yan hareket katmıştır.

Kompozit Üst ve Alt Pivot Destek Kompozit Üst ve Alt Pivot Destek

Yan Yaylar.

Yan yaylar seri ve hassas hareketlilik için direkt olarak şasiye takılmaktadır.

Yan Yaylar Yan Yaylar

Motor Ulaşım.

Sol arka Pod üzeri açık olarak tasarlanmıştır. Bu sayede motora ulaşım super kolay olmuştur. Arka pod bütün motorlara uygundur.

Motor Ulaşım Motor Ulaşım Motor Ulaşım Motor Ulaşım

Arka Aks.

Ultra güçlü, hafif çelik aks en ciddi kazalarda bile maksimum güvenilirliği sağlamaktadır. Arka diferensiyel yüksek derecede tutarlı carbide toplara, sertleşitirilmiş-işlenmiş D-çelik pullar ve premium Carbide aks baskı rulmanına sahiptir.

Arka Aks Arka Aks

Spur Dişli.

Hassas kalıplanmış spur dişlisi XRAY’e özel kompozit malzemeden üretilmişdir, doğru, super sessiz ve sağlam yapısı en güçlü motorları bile kontrol edebilmektedir. Opsiyonel spur aralığı en nihayi ayar için mevcuttur.

Spur Dişli Spur Dişli

Alüminyum Arka Bloklar.

Alüminyum arka bloklar, hafif uçak alüminyumundan, özellikle hafifletilmiş ve şık siyah kaplanmıştır. Arka sol alüminyum jant bağlantısıi orta-dengeli motor montaj sistemine sahiptir. Bu sistem hem titremeyi hem de motor çıkmasını engelleyen güvenli montaj imkanı sunmaktadır.

Alüminyum Arka Bloklar Alüminyum Arka Bloklar

Anten Montaj Ayağı.

Küçük, hafif anten montaj ayağı yeteri kadar sağlam ve çok hafiftir.

Anten Montaj Ayağı Anten Montaj Ayağı

Ön Şasi Koruma.

Kompozit ön şasi korumaları aracın en fazla ihitiyacı olan zamanda korumayı sağlamaktadır, şasinin ön köşeleri yarış kazalarına karşı korunmaktadır.

Ön Şasi Koruma Ön Şasi Koruma

Ayarlanabilir Kep Tutucu Kuleler.

Dayanıklı kep tutucu kuleler ve tamami ayarlanabilir tutucuları. Opsiyonel hassas +1 yada +2mm kep durdurucu parçalar da hassas ayar için mevcuttur.

Ayarlanabilir Kep Tutucu Kuleler Ayarlanabilir Kep Tutucu Kuleler

Silikon Yağ.

XRAY Premium Silikon Yağları, Xray tarafından Avrupalı uzman silikon yağ üreticisine ürettirilmiştir. Her üretim grubu laboratuvarlarda test edilip kalibre edilmektedir ve mümkün olan en yüksek tutarlılıkta ve kalitede üretim grupları eşleştirilmektedir. Sektörün cSt Standardı kullanılarak yeni üretim grubu yağların tanımlanması, ayarlanması kolaylaşmıştır

XRAY ve XRAY takım sürücülerinin ayar sayfalarını takip ettiğiniz zaman kullandığınız yağların fabrika yarış takımının kullandıkları ile aynıdır. Böylelikle ayarların aynı ve aracın kontrolünün aynı olacağından emin olabilirsiniz

Silikon Yağ Silikon Yağ

Seçkin & Özel Malzemeler.

X12 lüks bir yarış aracıdır. Sadece en yeni, seçkin hammade, seçkin grafit – özel sır-HUDY Yay Çeliği™ - yüksek dereceli 7076 T6 isviçre ısı uygulamalı alüminyum ve Xray tarafından geliştirilmiş sır kompozit karışımlar. X12 için hepsi seçkin hepsi eşsiz.

Seçkin & Özel Malzemeler Seçkin & Özel Malzemeler

Tamamı Ayarlanabilir.

Tamamı ayarlanabilir ön kamber, kaster yükselmesi, kaster, reaktif kaster, topuk ve Ackermann, ön ve arka araç genişliği, ön ve arka araç yüksekliği, ön ve arka yaylar, arka süspansiyon, arka sarkma, pod yaylanma, pil pozisyonu, pod ağırlık dengesi, servo pozisyonu ve şasi burkulması.

Tamamı Ayarlanabilir Tamamı Ayarlanabilir

Şasi Ağırlık Denge Ayarlanması.

Şasi ve arka POD üzerine önceden açılmış orta nokta delikleri ile HUDY Balancing Tool #107880 kulllanarak optimum ağırlık dengesi ayarlanabilmektedir.

Şasi Ağırlık Denge Ayarlanması Şasi Ağırlık Denge Ayarlanması

XRAY Kurulum Kitapcığı.

XRAY Kurulum Kitapçığı artık sektör standardıdır, basit ve en iyi kitapçık aracınızı alır almaz size sunulmaktadır.İster ilk kez kurun ister tecrübeli yarışcı olun, bütün talimatlar direkt ve kolay anlaşılırdır. Tamamı renkli ve büyük 3D örnekler size kurulumun en kücük detayına kadar yardımcı olacaktır.

XRAY Kurulum Kitapcığı XRAY Kurulum Kitapcığı

XRAY VIP Müsteri Uygulamaları.

Sadece XRAY model araç sahibi bile olmak kendi başına bir tecrübedir. En premium lüks bir araca sahip olmak dışında siz artık Xray sahipleri ailesinin kıymetli bir üyesisiniz. XRAY Fabrikasının direkt servis ve desteği her zaman yanınızdadır. XRAY her zaman en son yenilenen bilgi akışını internet üzerinden yarış raporları ve en son ürün geliştermeleri sizle paylaşacaktır. Herhangi bir problem yada yorumunuzda direkt olarak XRAY destek ekibine yada herhangi XRAY fabrika yarışçısına XRAY forumu üzerinden sorabilirsiniz. Kendi ayarlarınızı foruma yükleyebilir, dünyanın en büyük ayar veri tabanından binlerce ayar setini indirebilirsiniz. XRAY takımına katılarak VIP uygulamasının sadece başlangıcındasınız.

XRAY VIP Müsteri Uygulamaları XRAY VIP Müsteri Uygulamaları
Go UP